Od Be eF eS do Crowe BFS

Smo zaupanja vredna svetovalna hiša, ki podjetjem zagotavlja celovite poslovne rešitve na enem mestu. Izvrstno poznavanje računovodskih, davčnih, finančnih ter kadrovskih področij + skoraj tridesetletne izkušnje = prava rešitev za vsako podjetje.

Podjetje Be eF eS, biro za finančne storitve, d. o. o. (zdaj BFS Crowe d.o.o.),  je bilo ustanovljeno že leta 1996. Imamo zaposlene strokovnjake s področja računovodenja, davčnega svetovanja, znamo izbrati in pridobiti ugodne finančne vire, pokrivamo pa tudi celotno kadrovsko področje.

O NAS

Smo člani Zbornice računovodskih servisov pri GZS in storitve izvajamo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev. Imamo tudi zavarovano poklicno odgovornost in certifikat Strokovni vodja računovodskega servisa.

Leta 2022 pa smo se odločili za velik korak naprej. Uradno smo se združili s podjetjem CROWE in tako je nastalo novo podjetje Crowe BFS d.o.o., ki temelji na močnih temeljih, vrednotah in poslanstvu.

CROWE Global je po prihodkih 9. največja globalna računovodska mreža na svetu. Mrežo sestavlja več kot 220 podjetij z več kot 42.000 zaposlenimi v 130 državah. Crowe nudi storitve revizije, davkov, svetovanja, podjetniškega tveganja in finančnega svetovanja. Ponosni smo, da so nas vodilni pri Crowe Global izbrali za svojega poslovnega partnerja in predstavnika za slovenski trg.

Zdaj ustvarjamo zgodbo, ki presega naše meje in smo postali vstopna točka za tuja podjetja, ki že ali pa še bodo poslovala v Sloveniji. S svojimi izkušnjami, ažurnostjo in kakovostnimi storitvami še naprej skrbimo za zadovoljstvo naših naročnikov. Naša vizija pa postaja resničnost – smo sodoben biro, ki postavlja trende in ponuja finančne storitve na najvišjem možnem nivoju.

Izjemno smo ponosni, da je Crowe BFS d.o.o. med prvimi 18 prejemniki certifikata GREEN STAR. To kaže na naša resna prizadevanja v tem segmentu, hkrati pa nam nalaga posebno odgovornost. Sooblikujemo področje zelene preobrazbe in trajnostnega poslovanja prek naših prizadevanj v sklopu CER – Sustainable Business Network.

 

Neven Škrokov, direktor Crowe BFS, je na prvem srečanju članov Green Star kluba predstavil tudi svoj pogled na izzive in priložnosti znotraj področja, ki ga prinaša trajnostno poročanje.

 

Kot prvi v Sloveniji vam ponujamo strokovno podporo pri NEFINANČNEM POROČANJU S PODROČJA TRAJNOSTI.

Vas zanima več? Pišite nam na: office@crowe.si

GREEN STAR

Kronološki pregled razvoja podjetja

null

01.05.1993 prvi podpis pogodbe o izvajanju racunovodskih storitev za zunanje podjetje. Pogodba je bila podpisana pod okriljem podjetja VENDITOR d.o.o., kjer je bil Neven ŠKROKOV, sedanji direktor podjetja Be.eF.eS. d.o.o., solastnik.

null

01.12.1996 ustanovitev podjetja Be.eF.eS. d.o.o.

null

01.05.1997 pripojitev računovodskega servisa Biring d.o.o.

null

01.02.1999 pripojitev računovodskega servisa INCOM d.o.o.

null

01.06.2004 združitev z računovodskim servisom FA d.o.o.

null

2022 ZDRUŽITEV z mednarodno priznanim globalnim podjetjem CROWE, ki je med 10 največjimi svetovalnimi podjetji s področja računovodstva, davkov, revizije in poslovnega svetovanja. Nastal je Crowe BFS d.o.o. / Crowe Slovenija.