5 prednosti

1. VISOKO STROKOVNO USPOSOBLJEN KADER
Zavedamo se kako zelo je pomembno zagotavljanje visokih standardov, zato skrbimo, da je strokovna usposobljenost naših zaposlenih na visoki ravni. Naši zaposleni se neprestano strokovno izobražujejo na računovodskih, davčnih, kadrovskih in finančnih področjih. Imamo pridobljen certifikat Zbornice računovodskih servisov (ZRS) za Strokovnega vodjo računovodskega servisa, vsako leto obnavljamo zavarovalno polico za Zavarovanje poklicne odgovornosti in imamo pridobljeno potrdilo ZRS, da dela izvajamo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev.

2. KAKOVOSTNE RAČUNOVODSKE STORITVE
Ker imamo zaposlene strokovnjake s področja računovodenja, davčnega svetovanja, in kadrovskega področja, vsem strankam, z veliko mero profesionalnosti zagotavljamo oseben pristop, podporo pri poslovanju, optimalne rešitve, zanesljivost in izdelavo vseh obrazcev v predpisanih zakonskih rokih. Ker vemo, da je čas denar, nudimo tudi možnost dostave dokumentacije preko kurirske službe. Pri delu uporabljamo vse napredne tehnološke rešitve saj omogočamo tako skeniranje dokumentov kot tudi delo na naših orodjih preko client-server aplikacije.

3. POŠTENE CENE
Vedno se trudimo najti kompromis med nami in našimi strankami, da je zadovoljstvo obojestransko ter se dogovoriti za optimalno ceno opravljenih storitev. Poštena cena je osnova za nadaljnji razvoj tako naročnika kot tudi izvajalca. Naša cena ne temelji samo na knjiženju pač pa tudi podajanju pravih informacij za poslovodstvo.

4. MOŽNOST DAVČNEGA IN KADROVSKEGA SVETOVANJA
Če potrebujete odgovor na davčno ali kadrovsko vprašanje, vam hitro odgovorimo znotraj našega podjetja ali pa vključimo zunanjega svetovalca, ki je specializiran za določeno davčno oz. kadrovsko področje.

5. DENARNI TOK IN LIKVIDNOST
Želite, da vaše podjetje (p)ostane inovativno in konkurenčno?
Kako priti do finančnih virov za nove tehnologije, inovacije, nove ideje hitro in ugodno?
Kje se izgublja denar in kakšna je vaša boniteta? Ali smo zanimivi za potencialne vlagatelje, banke… Vse to in še več informacij o denarnem toku, poslovnem načrtu in likvidnosti vam zagotavljamo v našem podjetju na osnovi večletnih izkušenjah.

pišite nam na info@beefes.si ALI OBIŠČITE naš www.beefes.si